Δίκτυο Ανταλλαγών & Αλληλεγγύης Πιερίας

Το Δίκτυο Ανταλλαγών & Αλληλεγγύης της Πιερίας είναι μια εναλλακτική πρόταση κοινωνικής οικονομίας που εφαρμόζεται σε πολλά μέρη του κόσμου με επιτυχία.

 Το Δίκτυο δεν αντικαθιστά τα χρήματα αλλά μπορεί να βοηθήσει άτομα και οικογένειες μέσω της ανταλλαγής υπηρεσιών και προϊόντων που μπορούν να διαθέσουν και που χρειάζονται στην καθημερινή τους ζωή.

 Είναι μια θετική δράση που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, δημιουργείται από τα ίδια τα μέλη του για τα μέλη του και μέσα από αυτό οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ευκαιρίες απασχόλησης, να δώσουν αξία στα τοπικά προϊόντα τους και να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους.  Ιδιαίτερα στην σημερινή οικονομική κρίση, η πρόταση του Δικτύου Ανταλλαγών μπορεί να βοηθήσει οικογένειες και επιχειρήσεις να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια.

 Η εναλλακτική μονάδα του Δικτύου μας είναι ο ήλιος, σύμβολο ενέργειας και ευημερίας, και στην ανταλλακτική πρακτική δεν υπάρχουν τόκοι ή ανατοκισμοί ή τοκογλυφία.

 Για να συμμετέχετε στο Δίκτυο Ανταλλαγών, παρακαλούμε να διαβάσετε την Διακήρυξή και τους Όρους Συμμετοχής του Δικτύου και αφού τα αποδεχθείτε, να συμπληρώσετε την Αίτηση Εγγραφής με τα στοιχεία σας και να την υποβάλετε.

 Η Συντονίστρια ή κάποιο μέλος του δικτύου θα έρθουν σε επαφή μαζί σας για την ταυτοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων.  Μετά την έγκριση της αίτησης σας, μπορείτε να μπείτε και να βάλετε τις αγγελίες σας, καθώς και να δείτε τις αγγελίες των άλλων μελών.  Η ταυτοποίηση είναι απαραίτητη για την αποφυγή προβλημάτων και κάθε είδους απάτης και την προστασία του Δικτύου και των μελών του.

 

 Γενικές πληροφορίες

 

Κωνσταντία Σαμαρά

τηλ:6932651183

email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Αναστασία Τσορμπατζίδου

τηλ. 6997084901

email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Για να γίνετε μέλη του δικτύου μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους :

 

Καλόμοιρος Γρηγόρης

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

τηλ.6944249604

 

Μιλτιάδης Ορφανίδης

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

τηλ 6970407103

 


Βλέτση Αθανάσιο

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

τηλ.6937292032

 

 Ανταλλακτικό παζάρι 

Το ανταλλακτικό παζάρι γίνετε κάθε Τετάρτη 8-9 στο Στέκι Πολιτών Α' Πάροδος Βότση

 

 Χαριστικό εκθετήριο 

Λειτουργεί καθημερινά από της 8:00μμ - 9:00μμ. στο Στέκι Πολιτών Α΄Πάροδο Βότση

Υπεύθυνη: Τσορμπατζίδου Κωνσταντία, (τηλ: 6997242950)

 


 

Ο τρόπος αυτός εναλλακτικής οικονομίας εφαρμόζεται σε πολλά μέρη του κόσμου με επιτυχία. Στο Δίκτυο Ανταλλαγών που υπάρχει στην Πιερία συμμετέχουν ήδη πολλές οικογένειες. Είναι μία θετική δράση που φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, δημιουργεί ευκαιρίες απασχόλησης και δίνει αξία στα τοπικά προϊόντα και τις υπηρεσίες. Μία γεύση θα πάρετε από το βίντεο.

Εδώ μπορείτε να δείτε το βίντεο